Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı kör görmek

Rüyada arkadaşı kör görmek

Rüyada arkadaşı kör görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı kör gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek zor durumda kalacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kör görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı kör görmek endişeli durumların son bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek yakın zamanda rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada tek gözünü kör görmek imkanlarının genişleyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kör kıza yardım etmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments