Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı kör görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör görmek sıkıntıya düşeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kör at görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada kör dilenci görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments