Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kör olarak görmek

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, fakirlikten kurtulmaya, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kör olarak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını kör görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı kör görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kör olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, spor yapmaya başlanılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada oğlunu kör görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments