Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini dudaktan öpmek

Rüyada annesini dudaktan öpmek

Rüyada annesini dudaktan öpmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, sağlık içinde yaşanacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada annesini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek yetki ve söz sahibi olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini dudaktan öpmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin dudağından öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek dertlerin sona ereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına inanılır.

Rüyada dudağından öpmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek istemediği halde borçlanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eşini dudaktan öpmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments