Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşına tokat atmak

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, başarılar elde edileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşa tokat atmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tokat atmak haneye bereket geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşe tokat atmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada geline tokat atmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak ikinci bir şans vereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına tokat atmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments