Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına tokat atmak

Rüyada arkadaşına tokat atmak

Rüyada arkadaşına tokat atmak bazı kaynakların tükeneceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tokat atmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşa tokat atmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tokat atmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, doktordan doktora koşturacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Rüyada kıza tokat atmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenine tokat atmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada eşe tokat atmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments