Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa tokat atmak

Rüyada arkadaşa tokat atmak

Rüyada arkadaşa tokat atmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşa tokat atmak gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşa tokat atmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, gergin olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşına tokat atmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanına tokat atmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine tokat atmak umutlarının da tükeneceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada adama tokat atmak amaçlarına nail olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments