Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine tokat atmak

Rüyada ölmüş birine tokat atmak

Rüyada ölmüş birine tokat atmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, helal ekmek yeneceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sabrını zorlayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada oğluna tokat atmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına tokat atmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline tokat atmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak en pahalı evlerde oturacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada eşine tokat atmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments