Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşe tokat atmak

Rüyada kardeşe tokat atmak

Rüyada kardeşe tokat atmak çok başarılı olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşe tokat atmak gördüyseniz:

  • Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir.

Rüyada kardeşe tokat atmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, verilen kararların geri çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşine tokat atmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşten tokat yemek günahların af olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada askere tokat atmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine tabir olunur.

Rüyada oğluna tokat atmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, huzurunun kaçacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana tokat atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments