Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, ailesini de mutlu edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kızgınlıkların geçeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments