Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu görmek

Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu görmek

Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu görmek her geçen gün başarılarının artacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, dik durmaya çalışacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Rüyada arkadaşını hamile görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olan bir arkadaşını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını hamile olarak görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, onu alkışlayacağına alamet eder.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek gidilecek yönün belirleneceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, şanssızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, pişman olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek işleri yoluna sokacağına, ticarette başarılı olacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşım hamile görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments