Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını hamile olarak görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, onların önüne geçeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımızı hamile görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada arkadaş hamile görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşı hamile görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments