Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından hamile kalmak

Rüyada arkadaşından hamile kalmak

Rüyada arkadaşından hamile kalmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek yeni denemelerde bulunacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni hamile kalmak çok iyi bir duruma geleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalmak istemek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada cinden hamile kalmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok zor günler geçirileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments