Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çocuk sahibi olacağına, zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada bekar arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek insanların yolunu aydınlatacağına, makamını garantileyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına inanılır.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Rüyada bekar kendini hamile görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarından arınacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments