Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir arkadaşını görmek

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalettir.

Rüyada hamile bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşım hamile görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada hamile arkadaş görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını ikiz hamile görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek kimseye minnet etmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments