Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, müjdeli bir haber alacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek iki tarafın da çok sevineceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Rüyada yakını hamile görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir yakınını görmek hayırlı ve güzel olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments