Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamla boğuşmak

Rüyada bir adamla boğuşmak

Rüyada bir adamla boğuşmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine inanılır.

Rüyada bir adamla boğuşmak gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada bir adamla boğuşmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, manevi olarak hasar alınacağına yorulur.

Rüyada adamla boğuşmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinle boğuşmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalarla boğuşmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sorunlarının son bulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunla boğuşmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet eder.

Rüyada aslan boğuşmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yılanlarla boğuşmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada boğayla boğuşmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments