Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlarla boğuşmak

Rüyada yılanlarla boğuşmak

Rüyada yılanlarla boğuşmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak şeylere konsantre olmalısınız.

Rüyada yılanla boğuşmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, böylece kendine güveneceğine, birçok kişiye yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanlarla boğuşmak resmi bir kurumda işe girileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, sorunlar altında ezileceğine alamet eder.

Rüyada maymunla boğuşmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğayla boğuşmak durgunlaşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplanla boğuşmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada domuzla boğuşmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine inanılır.

Rüyada öküzle boğuşmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, üzüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Rüyada kızla boğuşmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments