Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunla boğuşmak

Rüyada maymunla boğuşmak

Rüyada maymunla boğuşmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendi işine kavuşacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, önünü açacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada maymunla boğuşmak gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Rüyada maymunla boğuşmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızla boğuşmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla boğuşmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerinin iyi gideceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada azraille boğuşmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanla boğuşmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üçüncü gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada kediyle boğuşmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada şeytanla boğuşmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments