Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamla boğuşmak

Rüyada adamla boğuşmak

Rüyada adamla boğuşmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamla boğuşmak gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Rüyada bir adamla boğuşmak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada adamla boğuşmak moral bulacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aslan boğuşmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada öküzle boğuşmak iflas edeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada maymunla boğuşmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada cinle boğuşmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına yorulur.

Rüyada kurtlarla boğuşmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işlerin günden güne bozulacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, planların aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments