Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın kucağına oturmak

Rüyada bir adamın kucağına oturmak

Rüyada bir adamın kucağına oturmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Rüyada kucağına oturmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada birinin kucağına oturmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada annenin kucağına oturmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada kucağa oturmak insanların birbirine kenetleneceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments