Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kucağına oturmak

Rüyada birinin kucağına oturmak

Rüyada birinin kucağına oturmak huzur ve şifa bulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak yeni alanlara yöneleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kucağına oturmak aç kalacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kucağına oturmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına inanılır.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zenginliğinin süreceğine, her şeyin gönlünce olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments