Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağa oturmak

Rüyada kucağa oturmak

Rüyada kucağa oturmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kucağa oturmak gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Rüyada kucağa oturmak yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada kucağına oturmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kucağına oturmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments