Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağına oturmak

Rüyada kucağına oturmak

Rüyada kucağına oturmak başarılarının devamlı olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ölünün kucağına oturmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments