Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle oturmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle oturmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yan yana oturmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kucağına oturmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments