Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yanlış seçimler yapacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, malının da hiç olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, maddi çıkmazların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, problemlerini çözeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor zamanlar yaşanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, zengin için yoksulluğa, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin kucağına oturmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kucağa oturmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments