Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kucağına oturmak

Rüyada annenin kucağına oturmak

Rüyada annenin kucağına oturmak mevki kazanacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada annenin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Rüyada annenin kucağına oturmak çok günah işleyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağına oturmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak isyan edeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments