Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kucağına oturmak

Rüyada ölünün kucağına oturmak

Rüyada ölünün kucağına oturmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak bir ömür olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, isteklerini yerine geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Rüyada kucağına oturmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak maddi anlamda çok zorlanacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments