Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, iyi hissedileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek husumetlerin başgöstereceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sayılacağına yorulur.

Rüyada adamı dövmek ilişkiye huzurun geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments