Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, bir sınavdan geçileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek sıkıntı yaşanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek huzursuz olacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek büyük atılımlarda bulunacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamı dövmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada adamı dövmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamı dövmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments