Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın adamı dövmek

Rüyada tanımadığın adamı dövmek

Rüyada tanımadığın adamı dövmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, hem çok mutlu olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına inanılır.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adamı dövmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, prestij kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir adamı dövmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamı dövmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments