Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın karısını görmek

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarının biteceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yaşam standartlarının artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği adamın karısını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kötü duygularını yeneceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamı başkasıyla görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments