Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bahtın açık olmasına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek kem gözlere geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, rahatın yerine geleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek hayatının zaferlerle dolacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek başa iş açacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments