Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamı dövmek

Rüyada adamı dövmek

Rüyada adamı dövmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada adamı dövmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada bir adamı dövmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamı dövmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, dirliğin bozulabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada adamı dövmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments