Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamı dövmek

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamı dövmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, layık olduklarına sahip olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, ekmeğinin azalacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bir adamı dövmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments