Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamı dövmek

Rüyada yaşlı adamı dövmek

Rüyada yaşlı adamı dövmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, helal ekmek yiyeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamı dövmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bunalacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kazancının bol olacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada adamı dövmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adamı dövmek gam ve keder çekmeyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments