Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın elini tutmak

Rüyada bir adamın elini tutmak

Rüyada bir adamın elini tutmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, şansın açılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın elini tutmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada devlet adamı elini öpmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada din adamının elini öpmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments