Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, geleceğin güzel olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin elinden tutmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun elinden tutmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının elinden tutmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Rüyada evliyanın elinden tutmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elinden tutmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments