Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, beklenen mirasın alınacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın elini tutmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments