Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamın elini tutmak

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak gelirinin çoğalacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak uğradığı zararın telafi edileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir adamın elini tutmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, markasını duyuracağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak üzüntülerin sona ereceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments