Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak bedeninin de iyileşeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak sıkıntılarını atacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir adamın elini tutmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin elini tutmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments