Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın elini tutmak

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, mallarının da hayırlı olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın elini tutmak bereketli yağmurlara, başarı ve zenginlik getireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak sıkıntılı günler geçirileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments