Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın elini öpmek

Rüyada bir adamın elini öpmek

Rüyada bir adamın elini öpmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, işlerinin toparlanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada bir adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada devlet adamının elini öpmek güven kaybı yaşanacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek başarılarının devamının geleceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamın elini öpmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulur.

Rüyada ölü adamın elini öpmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada devlet adamı elini öpmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada din adamının elini öpmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments