Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamın elini öpmek

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamı öpmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek isabetli adımlar atılacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada ölü adamın elini öpmek umutlarının tazeleneceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek kazancının günden güne artacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments