Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın boğazını kesmek

Rüyada bir adamın boğazını kesmek

Rüyada bir adamın boğazını kesmek mutluluğun aileye geri döneceğine, duyguların karşılık bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayır vereceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Rüyada adamın boğazını kesmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada annenin boğazını kesmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek sevilen bir işe ortak olunacağına, aşama kaydedeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada insanı boğazından kesmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, eline büyük paralar geçeceğine alamet eder.

Rüyada babasının boğazını kesmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boğazı kesmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments