Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boğazını kesmek

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının boğazını kesmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz kesmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kızın boğazını kesmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada insanın boğazını kesmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine inanılır.

Rüyada kadının boğazını kesmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancın yarı yarıya artacağına işaret eder.

Rüyada birini boğazını kesmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının boğazını kesmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments