Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan kirli su görmek

Rüyada akan kirli su görmek

Rüyada akan kirli su görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan kirli su gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Rüyada kirli akan su görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işarettir.

Rüyada akan kirli su görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada şelale gibi akan su görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Rüyada akan suyun içinde olmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyu durduramamak borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten akan su görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada akan sıcak su görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz akan su görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments