Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli akan su görmek

Rüyada kirli akan su görmek

Rüyada kirli akan su görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, beklediklerini duyacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işine sahip olacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli akan su gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada akan kirli su görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Rüyada kirli akan su görmek emeklerinin karşılığını alacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulur.

Rüyada akan su içinde yürümek zor zamanlar yaşayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada akan su görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru akan su görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada akan suyu görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments