Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sıcak su görmek

Rüyada akan sıcak su görmek

Rüyada akan sıcak su görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan sıcak su gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada akan sıcak su görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suya düşmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, terfi edeceğine yorulur.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan sıcak su çıktığını görmek çok başarılı olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suya dokunmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su aktığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek tecrübe sahibi olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments