Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten akan su görmek

Rüyada yüksekten akan su görmek

Rüyada yüksekten akan su görmek yeni bir hayat kurulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten akan su gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada yüksekten akan su görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dünya malı elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru akan su görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işarettir.

Rüyada kayalardan akan su görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada duvardan akan su görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada akan suyun önünü kesmek bir bebek sahibi olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz akan su görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gürül gürül akan su görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments